BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Voorafgaand aan een uitvaart

Leg uw wensen vast

Er zijn steeds meer mensen die alles al goed geregeld willen hebben voorafgaand aan een uitvaart; dat kan gelden in het geval van ziekte of ouderdom, maar ook mensen die midden in het leven staan kunnen nadenken over wat hun wensen zijn voor een uitvaart. Wij weten uit ervaring dat het voor nabestaanden heel prettig is dit te weten en het als houvast te gebruiken bij het regelen van een begrafenis of crematie.

Begraven

Als u kiest voor begraven kunt u nadenken over waar u begraven wilt worden. Mogelijk heeft u zelfs voorkeur voor een plek op een bepaalde begraafplaats, is er een familiegraf of er kan al een eigen graf worden aangekocht in een bepaalde gemeente. Of wellicht kiest u voor een natuurbegraafplaats, dan is het goed alvast te informeren naar de voorwaarden.

Cremeren

Wanneer u kiest voor crematie, zijn er diverse locaties waar de crematie (en de plechtigheid voorafgaand aan de crematie) kan plaatsvinden. Ook kunt u nadenken over de uiteindelijke asbestemming; mag de as worden bewaard, bijgezet in een urnennis of ergens worden uitgestrooid? Wanneer de as mag worden bewaard kunt u zich oriënteren op het soort urn dat bij u past.

Leg uw wensen vast

Hakkenberg heeft een speciaal boekje voor uitvaartwensen samengesteld.U kunt deze kosteloos opvragen. Vraag hier een uitvaartwensenboekje op. Wij adviseren u na het invullen van het boekje in ieder geval aan een of meerdere personen te laten weten dat u het heeft ingevuld en waar u het bewaart, zodat het na uw overlijden door de juiste persoon kan worden opgezocht.

Waar kunnen wij u mee helpen?

24 uur per dag bereikbaar

Bel ons: 06 129 145 87

Hakkenberg Uitvaartverzorging

 • Voorbereiden uitvaart.
 • Waar moet je aan denken bij een begrafenis?
 • Waar moet je aan denken bij een crematie?
 • Begrafenisondernemers uit uw regio.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  VRAAG MEER INFORMATIE AAN