BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

“Verstandig om je vooraf goed te informeren”

“Eén grote loftrompet”. Zo vatten Karin en Wil Lelieveld uit Epe hun beoordeling van JP Hakkenberg Uitvaartzorg samen. Het echtpaar heeft driemaal van JP Hakkenberg’s diensten gebruik gemaakt. Zowel bij de vader en moeder van Karin als één van haar tantes verzorgde JP Hakkenberg de begrafenis/crematie. Deze vonden plaats in Zwolle.

Al voor zich een overlijden aandiende, zijn Karin en Wil zich gaan informeren; “Als je ouders tegen de negentig lopen, weet je dat het een keer gebeurt, nietwaar?”. Wil’s ouders woonden in het westen en de daar opgedane ervaringen met een particuliere uitvaartverzorger heeft hen doen besluiten ook op zoek te gaan naar een kleinere ondernemer in de omgeving. “We hebben ons goed geïnformeerd, ook bij grote aanbieders trouwens, ook naar de kosten van een uitvaart. Er zijn trouwens niet zoveel mensen die dit doen, maar het is wel belangrijk.”

Uiteindelijk viel de keuze op JP en Elzabeth Hakkenberg. “We hadden een goed gevoel over hun vakmanschap en betrokkenheid. Bij het overlijden van Karin’s vader bleek dat we inderdaad een goede keuze hadden gemaakt”. Toen vervolgens op een zaterdagmiddag de moeder van Karin overleed, werd uiteraard ook JP Hakkenberg gebeld. “Het is erg fijn als er op trieste momenten iemand binnenstapt die je al kent”.

Op de gang van zaken rondom de drie uitvaarten kijken Karin en Wil met een goed gevoel terug: “Heel persoonlijk en betrokken, en met al onze wensen werd rekening gehouden. Ook al hun medewerkers zijn zeer betrokken en vakkundig!”.

Meer terublikken van uitvaarten verzorgt door Hakkenberg uitvaartverzorging & faciliteiten: