BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Uitvaartverzorging Wijhe

U zoekt een uitvaartonderneming of begrafenisondernemer in Wijhe? JP Hakkenberg Uitvaartzorg verzorgt de begrafenis of crematie precies zoals u dat wenst.

 

Melden overlijden
Vanzelfsprekend zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor een melding van overlijden of voor andere dringende zaken. U kunt ons bereiken op 038-444 1701 of 06-129 145 87. Bij minder spoeeisende vragen belt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur: 038 – 444 1701. Een mail sturen kan ook: info@hakkenberg.nl.

Waar kunnen wij u mee helpen?

24 uur per dag bereikbaar

Bel ons: 06 129 145 87

Hakkenberg Uitvaartverzorging

 • Crematie Wijhe
 • Begrafenis Wijhe

Wijhe is een dorp gelegen aan de IJssel en bevind zich tussen Deventer en Zwolle. Doordat Wijhe gelegen is aan de IJssel zijn er mooie havens, velden en meren. Wat ook bijzonder is aan Wijhe is de Nicolaaskerk, de Wijhe molen, natuurgebied de Buitenwaarden en de Heemtuin. Hakkenberg uitvaartverzorging zal in samenwerking met u zorgen voor een passende locatie, die is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dit zodat u minder stress ervaart tijdens een hectische periode in uw leven. Wat wij voor u kunnen doen is het zorgen voor de overledene, het samen plannen van de uitvaart en het regelen van bloemarrangementen, rouwvervoer en drukwerk. In Wijhe werken wij nauw samen met uitvaartvereniging Eert Uw Doden. Zij beheren een uitvaartcentrum bij zorgcentrum Weijtendaal.

Vraag vrijblijvend informatie aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uitvaart in Wijhe

  Wijhe is een prachtig dorp aan de Overijsselse IJssel. Het is onderdeel van de gemeente Olst/Wijhe. Wij van Hakkenberg Uitvaartverzorging verzorgen al jaren begrafenissen en crematies voor mensen uit Wijhe en omliggende dorpen. Dat doen we in nauwe samenwerking met de plaatselijke uitvaartvereniging Eert Uw Doden.

  Onze uitvaartverzorgers zijn afkomstig uit Wijhe of omgeving en hebben alle kennis om u in Wijhe van dienst te zijn bij de verzorging van een begrafenis of crematie. Ze regelen alles tot in detail.

  De overledene kan thuis of buitenshuis opgebaard worden. Voor een opbaring buitenshuis kunt u bijvoorbeeld denken aan een opbaring in een lokaal uitvaartcentrum, een dorpshuis of een kerk. Het lokale uitvaartcentrum in Wijhe is Eert Uw Doden. Dit uitvaartcentrum is gelegen bij Het Weijtendaal in Wijhe. U heeft hier ook de mogelijkheid voor het houden van een condoleance of plechtigheid. De uitvaartverzorgers van Hakkenberg Uitvaartverzorging die werkzaam zijn te Wijhe zijn bekend met alle kerken, dorpshuizen en andere locaties waar families voor kunnen kiezen.

  Wij van Hakkenberg Uitvaartverzorging regelen een zo persoonlijk en waardevol mogelijke uitvaart. Daarbij nemen wij al uw wensen in acht. Het verliezen van een dierbare is een emotionele en drukke periode. We nemen uw zorgen uit handen, zodat u rustig de tijd kunt nemen om weloverwogen beslissingen te maken. U kunt samen met ons het budget voor de uitvaart in Wijhe of omgeving vaststellen.

  Er zijn meerdere mogelijkheden voor een uitvaart. Onze uitvaartverzorgers kunnen in Wijhe bij zowel begrafenissen als crematies zorg dragen voor de opbaring, het rouwvervoer en de rouwarrangementen.

  De medewerkers van Hakkenberg Uitvaartverzorging kunnen u ook helpen bij het uitkiezen van de kist. Uitvaartkisten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en van verschillende materialen. In Wapenveld hebben wij allerlei kisten op voorraad staan. Als u wilt, mag u daar komen kijken. Mocht u een kist wensen die wij niet in onze collectie hebben, dan regelen wij dat ook voor u. Alles is mogelijk.

  Op het moment dat u contact opneemt met Hakkenberg Uitvaartverzorging in Wijhe, bespreken we of er sprake zal zijn van een crematie of een begrafenis. In veel gevallen staat de keuze hiervoor al vast, omdat u dit heeft kunnen overleggen met de overledene. Het kan echter ook zo zijn dat het aan u en andere nabestaanden is om hier een keuze over te maken. Wij helpen u daar bij. U kunt contact met ons opnemen om na te gaan wat de mogelijkheden in Wijhe en omgeving zijn.

  Begraafplaatsen in Wijhe en omstreken

  Gemeentelijke begraafplaats Rust Zacht, Wijhe – Deze begraafplaats is gelegen aan de Kappeweg in Wijhe. Rust Zacht werd op 1 januari 1907 in gebruik genomen. De begraafplaats ligt in een landelijke omgeving, omringd door weilanden. Grazende koeien worden van Rust Zacht gescheiden met een beukenhaag.

  Rooms Katholieke begraafplaats, Wijhe – Het bestuur en beheer van deze begraafplaats – gelegen aan de Prins Bernhardlaan – ligt bij de parochieleden.

  Gemeentelijke begraafplaats, Den Nul – Deze begraafplaats ligt aan de Holstweg in Den Nul.

  Rooms Katholieke begraafplaats, Boerhaar – Deze begraafplaats in het dorp Boerhaar ligt achter de dorpskerk.

  Rooms Katholieke Begraafplaats, Boskamp – Gelegen naast de kerk te Boskamp.

  Joodse begraafplaats, Den Nul Deze begraafplaats ligt aan de Beukenweg. Er staat één grafsteen op deze begraafplaats, namelijk die van Marianne Zendijk – Van Spiegel. Zij werd in 1914 begraven in Den Nul. Het is onduidelijk of er nog meerdere personen begraven liggen. Bewoners van de Beukenweg noemen dit “vermoedelijk de meest vergeten Joodse begraafplaats van Nederland.”

  Rooms Katholieke begraafplaats, Olst – Gelegen bij de spoorwegovergang aan de Enkweg.

  Oude gemeentelijke begraafplaats, Olst – Deze begraafplaats – gelegen aan het Molenpad in Olst – is benoemd tot gemeentelijk monument. De gemeentelijke begraafplaats is ontstaan in 1832 en is voor publiek toegankelijk. Er liggen veel adellijke families, families van fabrikanten en notabelen uit Olst begraven.

  Hervormde begraafplaats, Welsum – De begraafplaats in Welsum is gelegen aan de Vossenweg.

  De begraafplaats te Wesepe – Bevindt zich aan de Zonnebergerweg. De begraafplaats wordt beheerd door de Protestantse gemeente Wesepe. Er is een speciaal gedeelte voor oude graven en een gedeelte voor nieuwere graven. Daarnaast is er op deze begraafplaats een columbarium te vinden.

  Crematoria in Wijhe en omstreken

  Crematorium Kranenburg, Zwolle – Centraal op voormalig landgoed Kranenburg ligt dit crematorium in een groene, beboste omgeving. Het crematorium ligt naast de begraafplaats. Kranenburg wordt landelijk erkend door de natuurlijke omgeving en organische paden.

  Crematorium Steenbrugge, Diepenveen – Crematorium Steenbrugge is gelegen in een groene omgeving, vlakbij Deventer. Alle uitvaartdiensten komen hier samen onder één dak: opbaring, crematie, begrafenis en/of eventuele asbestemming. De ruimtes van crematorium Steenbrugge hebben een welkome en warme uitstraling waardoor u zich snel op uw gemak voelt.

  Crematorium Reestborgh, Meppel – Dit crematorium is gelegen aan de noordkant van Meppel. Het uitvaartcentrum heeft een sfeervol interieur, waardoor het een prettige sfeer heeft. Daarnaast stellen de gastvrije medewerkers van Reestborgh u snel op uw gemak.

  Crematorium Heidehof, Ugchelen – Dit crematorium ligt naast de begraafplaats van Heidehof. Ugchelen ligt vlakbij Apeldoorn.

  Crematorium Dieren – In 1954 was dit het allereerste crematorium van oost-Nederland. Het ligt aan de rand van de Veluwe, waardoor er veel natuurschoon te zien is.

  Crematorium De Omarming, Zutphen – Dit crematorium ligt vlakbij de begraafplaats. Het staat bekend om de dienstverlening die wordt aangedreven door het menselijke aspect. De medewerkers zijn betrokken en regelen alles met zorg en gevoel. Bij dit crematorium zit alles onder één dak.

   

  instagram volgers kopen -
  grandbetting.pro
  -
  betvolee.com