BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 038 444 1701 - 24 uur per dag bereikbaar

Rik van der Vegt

Persoonlijke uitvaartverzorging met oog voor detail

Rik van der Vegt is de nieuwste aanwinst in het team van uitvaartverzorgers van Hakkenberg Uitvaartverzorging. Hij was 16 jaar lang werkzaam in de kledingbranche en deed daar veel ervaring op ten aanzien van persoonlijke verzorging, omgang met mensen en oog hebben voor detail. Met die ervaring op zak wil hij als uitvaartverzorger een volgende stap zetten: zich inleven in mensen, een luisterend oor bieden en ervoor zorgen dat nabestaanden zich gesteund voelen in de moeilijke
omstandigheden na een overlijden. Want daar kun je als uitvaartverzorger voor zorgen wanneer je hen helpt een uitvaart vorm te geven naar de wensen van de overledene en nabestaanden. “Ik wil graag de volledige verzorging bieden, met een gepaste glimlach en in alle openheid; ik voel mij erg bij mensen betrokken en bied hen mijn rust en vriendelijkheid aan om samen stap voor stap de uitvaart te regelen tot in detail. Door mijn persoonlijke ervaring met het overlijden van een naaste weet ik wat op dat moment belangrijk is.”

Rik is als uitvaartverzorger werkzaam voor de uitvaartverenigingen De Laatste Eer te Heino en Eert Uw Doden te Wijhe. Hij is ook inzetbaar wanneer u een uitvaart wilt laten verzorgen in Zwolle en omliggende regio, zoals Olst, Raalte, Dalfsen, Lierderholthuis en Lemelerveld.

24 uur per dag bereikbaar

Bel voor een afspraak: 038 444 1701
In geval van spoed: 06 101 121 57

Vraag meer informatie aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht