BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Ondersteunende medewerkers

Naast uitvaartleiders bestaat het team van JP Hakkenberg Uitvaartzorg uit mensen die hen assisteren bij de verzorging van een uitvaart. Zij helpen met het verzorgen en opbaren van de overledene, besturen de rouwauto, bezorgen uitvaartkisten of andere opbaarbenodigdheden, helpen met het rouwdrukwerk of doen de controles bij een thuisopbaring. Wij werken met een vast team, zodat u altijd met dezelfde mensen te maken heeft. De telefoon wordt altijd door een de mensen uit ons team opgenomen. We stellen ons team graag aan u voor.

Elzabeth Hakkenberg-de Pater uit Wapenveld

Elzabeth, alias Elza, is de persoon die vaak de telefoon opneemt en u op weg helpt na het melden van een overlijden; zij verzorgt, nadat de uitvaartleider bij u is geweest om alles te bespreken, het rouwdrukwerk en de familieberichten, stelt prijsopgaves en begrotingen op en is vraagbaak voor allerlei zaken over uitvaart, financiën en verzekeringen. Vanuit kantoor is zij de administratieve spil in het team en kunnen de collega’s bij haar terecht voor ondersteuning. Ze helpt met de planning van werkzaamheden en stuurt de dagelijkse gang van zaken aan in samenwerking met haar man JP Hakkenberg.

Dat wij in dit familiebedrijf op deze manier mogen samenwerken, ervaar ik als heel bijzonder. Wij voelen ons beiden erg betrokken en daardoor is de optimale motivatie er vanzelf. Wij doen er samen alles aan om ervoor te zorgen dat de nabestaanden ondanks hun verdriet tevreden kunnen terugkijken op de begrafenis of crematie. We krijgen heel veel steun van ons team, de collega’s zijn er altijd voor ons om samen mooi werk te verrichten.

Benny voor de Poorte
Algemeen Medewerker Uitvaartzorg

Anja Stoffer-Rorije
Algemeen Medewerker Uitvaartzorg

Gerjan Eilander
Algemeen Medewerker Uitvaartzorg

Gert Duerink
Algemeen Medewerker Uitvaartzorg

Maikel Draaijer
Algemeen Medewerker Uitvaartzorg