BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Ondersteunende medewerkers

Naast uitvaartleiders bestaat het team van JP Hakkenberg Uitvaartzorg uit mensen die hen assisteren bij de verzorging van een uitvaart. Zij helpen met het verzorgen en opbaren van de overledene, besturen de rouwauto, bezorgen uitvaartkisten of andere opbaarbenodigdheden, helpen met het rouwdrukwerk of doen de controles bij een thuisopbaring. Wij werken met een vast team, zodat u altijd met dezelfde mensen te maken heeft. De telefoon wordt altijd door een de mensen uit ons team opgenomen. We stellen ons team graag aan u voor.

Elzabeth Hakkenberg-de Pater uit Wapenveld

Elzabeth, alias Elza, is de persoon die vaak de telefoon opneemt en u op weg helpt na het melden van een overlijden; zij verzorgt, nadat de uitvaartleider bij u is geweest om alles te bespreken, het rouwdrukwerk en de familieberichten, stelt prijsopgaves en begrotingen op en is vraagbaak voor allerlei zaken over uitvaart, financiën en verzekeringen. Vanuit kantoor is zij de administratieve spil in het team en kunnen de collega’s bij haar terecht voor ondersteuning. Ze helpt met de planning van werkzaamheden en stuurt de dagelijkse gang van zaken aan in samenwerking met haar man JP Hakkenberg.

Dat wij in dit familiebedrijf op deze manier mogen samenwerken, ervaar ik als heel bijzonder. Wij voelen ons beiden erg betrokken en daardoor is de optimale motivatie er vanzelf. Wij doen er samen alles aan om ervoor te zorgen dat de nabestaanden ondanks hun verdriet tevreden kunnen terugkijken op de begrafenis of crematie. We krijgen heel veel steun van ons team, de collega’s zijn er altijd voor ons om samen mooi werk te verrichten.

Lieneke van Ittersum-Roos uit Wapenveld

Op Lieneke mogen wij een beroep doen wanneer assistentie nodig is bij de verzorging van overledenen, opbaren en rouwvervoer. Ze heeft door haar ervaring in de zorg en de inmiddels jarenlange ervaring bij De Laatste Eer te Wapenveld een zeer brede kennis opgebouwd, waarmee zij na een melding van overlijden de nodige hulp kan bieden. We zijn blij met haar enthousiasme en haar wens om voor elke overledene het uiterste te doen om te zorgen dat alles netjes geregeld is. Lieneke assisteert de uitvaartleiders ook bij elke uitvaart in samenwerking met De Laatste Eer te Wapenveld.

Gert Duerink uit Hattem

Toen wij op zoek waren naar een nieuwe medewerker, die op oproepbasis zou kunnen bijspringen als algemeen medewerker uitvaartzorg, solliciteerde Gert. Gelijk werd duidelijk dat hij heel goed bij ons team en bij onze werkwijze paste en korte tijd later is hij bij het team gekomen. Ervaringen met sterfgevallen in de familie brachten hem op het idee dit werk te gaan doen en hij vindt het erg mooi om te doen. We zijn blij met zijn inzet en aanpak!

Rick Bijsterbosch

Ook Rick, die tegelijk met Erna, eind 2019 bij het team kwam, is door ons gevraagd of een baan in de uitvaartzorg, bij JP Hakkenberg Uitvaartzorg, misschien bij hem zou passen. Na even over deze vraag te hebben nagedacht liet hij weten graag een keer met ons in gesprek te gaan. Na het uitwisselen van informatie, wensen en verwachtingen zijn we tot overeenstemming gekomen en inmiddels is Rick helemaal in het team opgenomen. Hij is leergierig, altijd positief en vriendelijk en doet het werk met veel voldoening.

instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com
instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com