BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 038 444 1701 - 24 uur per dag bereikbaar

Ondersteunende medewerkers

Naast uitvaartverzorgers bestaat het team van Hakkenberg Uitvaartverzorging uit diverse medewerkers die de uitvaartleiders ter zijde staan bij de verzorging van een uitvaart. Zij helpen met het verzorgen en opbaren van de overledene, besturen de rouwauto, helpen met het rouwdrukwerk of de controles bij een thuisopbaring. Wij werken met een vast team, zodat u altijd met dezelfde mensen te maken heeft. Ook de telefoon wordt steeds door dezelfde mensen opgenomen, die altijd op de hoogte zijn van de persoonlijke omstandigheden van de families.

Elzabeth Hakkenberg-de Pater uit Wapenveld

Elzabeth is verantwoordelijk voor het opnemen van de telefoon, het verzorgen van het rouwdrukwerk en het opstellen van de offertes en begrotingen. Daarnaast is ze vraagbaak voor allerlei zaken over uitvaart, financiën en verzekeringen. Ook helpt zij de uitvaartleiders en andere medewerkers met het inplannen van de werkzaamheden en stuurt zij de dagelijkse gang van zaken aan in samenwerking met haar man JP Hakkenberg. “Dat wij in dit familiebedrijf op deze manier mogen samenwerken, ervaar ik als heel bijzonder. Wij voelen ons beiden altijd helemaal betrokken en daardoor is de optimale motivatie er vanzelf. Wij doen er samen alles aan om ervoor te zorgen dat de nabestaanden tevreden kunnen terugkijken op een uitvaart. We krijgen heel veel steun van onze collega’s: ze zijn er altijd voor ons om samen mooi werk te verrichten.”

Bianca Veldhoen-Busscher uit Wezep

Bianca heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen, kleden en opbaren van overledenen. Samen met de familie, andere nabestaanden of collega’s verzorgt zij een thuisopbaring of regelt zij de overbrenging naar een uitvaartcentrum of andere opbaarlocatie. Ook zet zij zich in om op de dag van de uitvaart de uitvaartleider te assisteren en de rouwauto te besturen voor een stijlvolle gang naar begraafplaats of crematorium. Bianca is eerste vervanger van Johann Peter en Elzabeth wanneer zij niet beschikbaar zijn. Zij is dan het aanspreekpunt voor de families, beantwoordt de telefoon en alle vragen die er zijn. Ook regelt zij dan de dagelijkse gang van zaken. Haar oog voor detail en accurate optreden maken haar een belangrijke spil in het team.

Flip Schoenman uit Wapenveld

Flip is een onmisbaar lid van het team van Hakkenberg Uitvaartverzorging. Naast het overbrengen va-n een overledene of het besturen van de rouwauto op de dag van de uitvaart, is hij volledig inzetbaar voor het verzorgen en opbaren van overledenen. Met zijn rustige karakter en zijn toepasbaar, praktisch inzicht is hij een welkome aanvulling in het team van uitvaartmedewerkers.

Roy Zernitz uit Heerde

Roy is de jongste in het team van Hakkenberg Uitvaartverzorging. Hij heeft een zeer dienstverlenende instelling en is met zijn gemotiveerde houding een prachtige aanwinst voor het team. Ook Roy is allround inzetbaar, wat betekent dat hij helpt met het verzorgen, kleden en opbaren van de overledene, het vervoer van de overledene in de rouwauto en het assisteren van de uitvaartleider bij diens werkzaamheden.

Lieneke van Ittersum-Roos uit Wapenveld

Op Lieneke kunnen wij een beroep doen wanneer assistentie nodig is bij de verzorging van overledenen. Ze heeft door haar ervaring in de zorg – en inmiddels jarenlange ervaring bij De Laatste Eer te Wapenveld – een zeer brede kennis opgebouwd, waarmee zij na een melding van overlijden de eerste benodigde hulp kan bieden. We zijn blij met haar enthousiasme en haar wens om voor elke overledene het uiterste te doen om te zorgen dat alles netjes geregeld is. Lieneke assisteert JP Hakkenberg bij elke uitvaart in samenwerking met De Laatste Eer te Wapenveld