BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 038 444 1701 - 24 uur per dag bereikbaar

Ondersteunende medewerkers

Naast uitvaartverzorgers bestaat het team van JP Hakkenberg Uitvaartzorg uit diverse medewerkers die de uitvaartleiders assisteren bij de verzorging van een uitvaart. Zij helpen met het verzorgen en opbaren van de overledene, besturen de rouwauto, bezorgen uitvaartkisten of andere opbaarbenodigdheden, helpen met het rouwdrukwerk of de controles bij een thuisopbaring. Wij werken met een vast team, zodat u altijd met dezelfde mensen te maken heeft. Ook de telefoon wordt steeds door dezelfde mensen opgenomen, die zoveel mogelijk op de hoogte zijn van de persoonlijke omstandigheden van de overledene en nabestaanden.

Elzabeth Hakkenberg-de Pater uit Wapenveld

Elzabeth, alias Elza, is verantwoordelijk voor het opnemen van de telefoon, het verzorgen van rouwdrukwerk en familieberichten en het samenstellen van offertes en begrotingen. Ook is ze vraagbaak voor allerlei zaken over uitvaart, financiën en verzekeringen. Ze helpt de uitvaartleiders en andere medewerkers met de planning van werkzaamheden en stuurt de dagelijkse gang van zaken aan in samenwerking met haar man JP Hakkenberg. “Dat wij in dit familiebedrijf op deze manier mogen samenwerken, ervaar ik als heel bijzonder. Wij voelen ons beiden altijd erg betrokken en daardoor is de optimale motivatie er vanzelf. Wij doen er samen alles aan om ervoor te zorgen dat de nabestaanden ondanks hun verdriet tevreden kunnen terugkijken op de begrafenis of crematie. We krijgen heel veel steun van ons team, de collega’s zijn er altijd voor ons om samen mooi werk te verrichten.

Herman Kleijn uit Hattem

Naast het verzorgen van uitvaarten werkt Herman als algemeen medewerker uitvaartzorg en planner bij JP Hakkenberg Uitvaartzorg. Hij vervangt JP & Elza tijdens hun afwezigheid door de telefoon aan te nemen, vragen te beantwoorden en werkzaamheden te plannen. Met zijn altijd positieve werkinstelling en aandacht voor de nabestaanden is hij een belangrijke kracht voor ons team. Zijn toewijding voor dit vak is enorm.

Flip Schoenman uit Wapenveld

Flip is al jarenlang een onmisbaar lid van het team van JP Hakkenberg Uitvaartzorg. Naast het overbrengen van overledenen of het besturen van de rouwauto op de dag van de uitvaart, is hij volledig inzetbaar voor het verzorgen en opbaren van overledenen. Met zijn rustige karakter en zijn toepasbaar, praktisch inzicht is hij een welkome aanvulling in het team van uitvaartmedewerkers. Ons wagenpark is in zijn beheer en daardoor altijd in goede conditie.

Lieneke van Ittersum-Roos uit Wapenveld

Op Lieneke kunnen wij een beroep doen wanneer assistentie nodig is bij de verzorging van overledenen, opbaren en rouwvervoer. Ze heeft door haar ervaring in de zorg en de inmiddels jarenlange ervaring bij De Laatste Eer te Wapenveld een zeer brede kennis opgebouwd, waarmee zij na een melding van overlijden de eerste benodigde hulp kan bieden. We zijn blij met haar enthousiasme en haar wens om voor elke overledene het uiterste te doen om te zorgen dat alles netjes geregeld is. Lieneke assisteert JP Hakkenberg ook bij elke uitvaart in samenwerking met De Laatste Eer te Wapenveld.

Greetje van den Berg-Metselaar uit Hattem

Sinds 2018 is Greetje toegevoegd aan ons team van algemeen medewerkers uitvaartzorg; het leek haar al langere tijd een mooi vak en via haar overbuurman Herman Kleijn kwam zij bij JP Hakkenberg Uitvaartzorg terecht. Haar rustige en vriendelijke uitstraling maken haar een geschikt persoon voor ons werk en inmiddels heeft zij haar plek in het team veroverd. Ze assisteert met verzorgen en opbaren, assisteert de uitvaartleiders en is chauffeur op de rouwauto.

Gerlinda Eilander-Gelderman uit Wapenveld

Gerlinda heeft na het overlijden van haar schoonvader zelf geholpen bij het verzorgen en opbaren en daarbij viel haar talent voor dit werk ons op. We hebben haar enige tijd later gevraagd of zij ons zou willen helpen bij dit mooie werk, omdat we zagen dat het bij haar past. Inmiddels is ze bij ons in dienst om te helpen met het verzorgen en opbaren van overledenen, naast haar vaste werk bij Woonzorg Unie. Incidenteel bestuurt ze de rouwauto. We zijn heel blij dat zij ons team is komen versterken.