BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Uitvaartleider JP Hakkenberg

“Waarom ben jij uitvaartverzorger geworden?”

Deze vraag wordt mij vaak gesteld, het antwoord dat ik geef is steevast: “Toen ik heel jong was, wilde ik dit werk al doen. Het is een roeping klaar te willen staan voor mensen die je nodig hebben na een overlijden, om er samen voor te zorgen dat de uitvaart goed wordt geregeld, in de gewenste stijl. Service en vriendelijkheid staan voor mij voorop en mensen mogen zien dat wij ons werk met plezier doen.

De contacten met alle betrokkenen, het regelen van de uitvaart met andere instanties als kerk, uitvaartcentra, gemeente, crematoria, bloemist enz. vind ik heel mooi. Uitvaartverzorging is mensenwerk en ik doe het – samen met Elza en de rest van ons team – met passie en plezier. Als alles achter de rug is en de uitvaart is goed en naar wens verlopen, dan ben ik blij dat we dat met elkaar voor de nabestaanden hebben mogen doen. Het maakt mij niet uit welke keuzes men maakt; bij ons kan en mag het allemaal. Wij werken op de achtergrond, het gaat erom dat de wensen van de overledene en nabestaanden aan bod komen.

Naast het vormgeven van de emotionele kant heeft uitvaartzorg een zakelijke, rationele kant die ik belangrijk vind. Het is goed dat nabestaanden zich in verdrietige dagen niet alleen laten leiden door emoties, maar ook kijken naar de consequenties van hun keuzes; overal is een prijskaartje aan verbonden. Ook daarin zie ik een uitdaging: hoogwaardige, persoonlijke dienstverlening voor prijzen die te onderbouwen zijn en zonder onaangename ‘verrassingen’ achteraf. Vandaar dat ik in de dagen na het overlijden ook aangeef op welke kosten men moet rekenen.”

24 uur per dag bereikbaar

Bel ons: 06 – 129 145 87

Vraag meer informatie aan

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht