BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 038 444 1701 - 24 uur per dag bereikbaar

JP Hakkenberg

“Waarom ben jij uitvaartverzorger geworden?”

Deze vraag wordt mij vaak gesteld, het antwoord dat ik geef is steevast: “Toen ik heel jong was, wilde ik dit werk al doen. Het is een roeping klaar te willen staan voor mensen die je nodig hebben na een overlijden, om er samen voor te zorgen dat de uitvaart goed wordt geregeld, in de gewenste stijl. Service en vriendelijkheid staan voor mij voorop en mensen mogen zien dat wij ons werk met plezier doen.

De contacten met alle betrokkenen, het regelen van de uitvaart met andere instanties als kerk, uitvaartcentra, gemeente, crematoria, bloemist enz. vind ik heel mooi. Uitvaartverzorging is mensenwerk en ik doe het – samen met Elzabeth en de rest van ons team – met passie en plezier. Als alles achter de rug is en de uitvaart is goed en naar wens verlopen, dan geeft dat mij veel voldoening. Het maakt mij niet uit welke keuzes men maakt; bij ons kan en mag het allemaal. Wij werken op de achtergrond, het gaat erom dat de wensen van de overledene en nabestaanden aan bod komen.

Naast het vormgeven van de emotionele kant heeft uitvaartverzorging een zakelijke, rationele kant die ik belangrijk vind. Het is goed dat nabestaanden zich in verdrietige dagen niet alleen laten leiden door emoties, maar ook kijken naar de consequenties van hun keuzes; overal is een prijskaartje aan verbonden. Ook daarin zie ik een uitdaging: hoogwaardige, persoonlijke dienstverlening voor prijzen die te onderbouwen zijn en zonder onaangename ‘verrassingen’ achteraf. Vandaar dat ik gedurende het traject aangeef op welke kosten men moet rekenen.”

24 uur per dag bereikbaar

Bel voor een afspraak: 038 444 1701
In geval van spoed: 06 129 145 87

Vraag meer informatie aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht