BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Uitvaart Hattem

Uitvaart Hattem
6 juni 2017 Hakkenberg Uitvaartverzorging

Onze verbondenheid met Hattem is begonnen toen wij in 2006, kort na de overname van begrafenisonderneming Van der Ziel uit Hattem, in Hattem kwamen wonen. Hattem staat bekend om de mooie ligging aan de IJssel, de prachtige uiterwaarden en de prachtige, karakteristieke stadspoorten. Binnen die stadspoorten en inmiddels ook ver daarbuiten vindt het Hattemse stadleven plaats; festivals, de jaarlijkse Langste Dag, hippische evenementen, Koningsdagen, outdoor evenementen bij Vadesto en niet te vergeten het Chocolade Festival, waar Hattem beroemd om is. Wij hebben met veel plezier iets meer dan twee jaar in Hattem gewoond en keren nog regelmatig terug op een van de terrasjes, bij een Hattemse ondernemer of in de prachtige haven aan de rand van Hattem.

 

Ook al verhuisden wij medio 2008 naar Wapenveld voor een betere combinatie van wonen en werken, wij zijn in Hattem blijven inburgeren. Onze samenwerking met de plaatselijke Uitvaartvereniging De Laatste Eer in Hattem heeft ervoor gezorgd dat wij de Hattemse bevolking, locaties, kerkelijke gemeentes en gebruiken in korte tijd goed leerden kennen. Het uitvaartcentrum aan de Van Galenstraat in Hattem, diverse locaties voor een persoonlijke plechtigheid, de begraafplaats van Hattem en het kerkhof, de verschillende kerken in Hattem, overal weten wij inmiddels de weg. Zo hebben wij – bij het verzorgen van een uitvaart in Hattem of vanuit Hattem – een prettige samenwerking met alle betrokken partijen.

instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com
instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com