BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Uitvaart Wapenveld

Uitvaart Wapenveld
11 mei 2017 Hakkenberg Uitvaartverzorging

Wij groeiden beiden op in een groot dorp wat verderop, in Apeldoorn. Wij zijn dus geen echte Wapenvelder Padden. Toch voelen wij ons ontzettend thuis in Wapenveld, waar wij na enige omzwervingen sinds 2008 met heel veel plezier wonen, liefdevol zijn opgenomen en ook mogen werken. Dat is grotendeels te danken aan de mede-Wapenvelders. De inwoners van Wapenveld zijn betrokken bij alle dingen die er in het dorp gebeuren; er worden activiteiten georganiseerd, men kent buren en mededorpelingen, de kinderen gaan naar de plaatselijke school en de kerkelijke gemeentes, sportclubs en verenigingen floreren. Het is een ontzettend gezellige, sociale boel in Wapenveld. Ons-kent-ons. Dat heeft heel veel voordelen!

Uitvaart verzorgen in Wapenveld?

Je zult je afvragen: wat heeft dit nou te maken met een uitvaart verzorgen in Wapenveld? Juist in de verdrietige omstandigheden na een overlijden is het prettig als de mensen die jou bijstaan mensen zijn die weten waar je vandaan komt, wat belangrijk voor je is, bij welke kerk, vereniging, school of club je hoort en wie je familie is. In de intimiteit van het gezin, of met andere nabestaanden, kan de uitvaart worden besproken met een uitvaartverzorger en medewerkers die bekend zijn in Wapenveld. Wanneer wij in Wapenveld een uitvaart verzorgen kennen we de plaatselijke gebruiken, de omstandigheden, de kerken en de locaties. Wij werken hier bij elke uitvaart samen met de uitvaartvereniging in Wapenveld: De Laatste Eer Wapenveld. Een uitvaartvereniging waarvan alle medewerkers en bestuursleden zelf ook in Wapenveld wonen. Zij beheren het Uitvaartcentrum aan de Kerkstraat in Wapenveld en of je nu wel of geen lid bent van de uitvaartvereniging: je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Samen met de medewerkers van De Laatste Eer kunnen we in Wapenveld de uitvaart regelen, begrafenis of crematie, door Wapenvelders, voor Wapenvelders.

Bekend en vertrouwd gezicht uit het eigen dorp,

Wij vinden dat heel fijn werken en voelen dat dit voor de nabestaanden in de emotionele situatie van afscheid nemen ook echt belangrijk is; een bekend en vertrouwd gezicht uit het eigen dorp, dat geeft een goed gevoel. Je kunt samen een herinnering delen of een kleine anekdote aan elkaar vertellen, dat is wat je dan nodig hebt!

JP Hakkenberg Uitvaartzorg: met hart voor mensen, en voor Wapenveld!

instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com
instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com