BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Uitvaartverzorging met hart voor mensen

Uitvaartverzorging met hart voor mensen
14 oktober 2015 Hakkenberg Uitvaartverzorging

Het klinkt u misschien vreemd in de oren, maar een uitvaartverzorger is een bevoorrecht mens. Het is bijzonder om na een overlijden bij mensen binnen te mogen stappen en in die periode van vijf tot zeven dagen een gezin, familie of andere groep nabestaanden in al hun kwetsbaarheid mee te maken. Je bespreekt zaken die je misschien met je eigen familie nog nooit hebt besproken… Wat is het dan mooi als je merkt dat je mensen van dienst kunt zijn. Dat men ondanks het verdriet blij is dat alles goed geregeld wordt.

Wij zoeken bij ieder sterfgeval naar de die elementen die voor de nabestaanden belangrijk zijn.  We proberen aan te voelen wanneer je stil moet zijn, of juist niet. Aansturen, maar niet duwen. Voorstellen, maar niet dicteren. Er zijn, maar niet op de voorgrond. Vragend, maar niet nieuwsgierig. Doortastend, maar niet brutaal. Betrokken, meevoelend en luisterend proberen we wensen te vertalen. Terwijl we in alles proberen ‘mensenmensen’ te zijn.

Vaak wordt er gezegd: ’wat jullie doen, dat lijkt mij mooi werk’. En ja, dat klopt! Wij hebben ontzettend mooi en dankbaar werk. Uitvaartleiders, assisterende medewerkers, chauffeurs, administratieve krachten, allemaal doen we ons werk met hart voor mensen.  Zoals dat hoort bij echte dienstverleners, zoals dat hoort bij echte mensenmensen!

instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com