BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

Betaalt u ook twee keer aan uw uitvaart ’Verzekeraar’?

Betaalt u ook twee keer aan uw uitvaart ’Verzekeraar’?
14 oktober 2015 Hakkenberg Uitvaartverzorging

Het is misschien een vreemd verhaal, maar veel uitvaartverzekeraars doen hun best om twee keer aan u te verdienen. Hoe dat kan? Dat leggen we u graag uit. Het begint allemaal met de uitvaartverzekering die u afsluit, meestal bij een van de grote verzekeraars. U komt met deze verzekeraar overeen dat u ineens of in termijnen een bepaald bedrag inlegt voor de begrafenis of crematie. Ingeval van overlijden komt de polis vrij en krijgt u een geldbedrag voor het dekken van de kosten van een uitvaart (al dan niet in natura). Net als bij het afsluiten van elke andere verzekering: voor wat, hoort wat.

Maar dan is er iets raars. Op de polis staat dat u bij overlijden van de verzekerde direct met uw verzekeraar moet bellen! Dus niet direct een uitvaartverzorger bellen (dat zou je verwachten), maar een verzekeringsbedrijf. Weet u waarom dit in die polis staat? De verzekeraar wil dat u nog een keer een goede klant van hem bent. Hij kan namelijk óók de uitvaart voor u verzorgen! U mag het geld dat beschikbaar komt dan gelijk weer bij hem uitgeven. Meestal is het verzekerde bedrag niet genoeg voor de uitvaart die u in gedachten had. Maar dat beetje extra mag u dan bijbetalen aan uw verzekeraar…

Weet u waarom wij dit verhaal vertellen? Omdat u als verzekerde ook gewoon kunt kiezen voor een zelfstandig en onafhankelijk uitvaartondernemer. U bepaalt in welke uitvaartverzorger u het meeste vertrouwen heeft en wie u dichtbij wilt hebben tijdens deze moeilijke dagen. Bijvoorbeeld de uitvaartleider die u laatst meemaakte bij de begrafenis van uw buurman. Daar verliep alles zo keurig. Of de uitvaartleider uit uw geboortedorp die met zijn vriendelijke foto wekelijks in het huis-aan-huis-krantje staat. Of de dame die dit werk ook doet en die uw koor sponsort. Natuurlijk, u mag ook één van de grote partijen kiezen, maar dat moet niet! U bent vrij om het verzekerde bedrag bij de uitvaartverzorger van uw keuze te besteden.

U begrijpt, wij denken dat u bij de zelfstandig uitvaartverzorger meer waar krijgt voor uw geld. Sterker nog, dat weten wij wel zeker. Met name als er een beperkt budget is, kan de zelfstandig ondernemer u snel laten zien welke mogelijkheden u heeft met het uitgekeerde bedrag. Deze ondernemer wil graag dat u – mocht het nodig zijn – een volgende keer weer belt. Wij zijn er van overtuigd dat zij u er ook op zullen wijzen dat u beter ook een deel van het beschikbare geld kunt bewaren, omdat er straks ook nog een grafmonument moet worden aangeschaft. Dat vergeten uw verzekeraars nog wel eens te melden…

instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com
instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com