BEL VOOR SPOED 0384441701
Bel ons: 06 - 129 145 87 - 24 uur per dag bereikbaar

De bijzondere uitvaart van Mijnheer Blom

Iedere begrafenis of begrafenis een 'eigen uitvaart'

De bijzondere uitvaart van Mijnheer Blom
14 oktober 2015 Hakkenberg Uitvaartverzorging
De nieuwe generatie nabestaanden is zich bewust van de eigen wil bij het vormgeven van een afscheid. Was het eerder vaak: ‘Doe het maar zoals het hoort’ of ‘Wat is hier normaal?’, nu horen wij meer ‘Kan het ook …?’ of ‘Mag ik…?’. Kinderen, vrienden en familie willen graag betrokken zijn bij het vormgeven van de uitvaart. Ze willen iets doen, een actieve bijdrage leveren. Een mooie foto uitkiezen voor de kaart, zelf een bloemarrangement maken, iets op de kist schilderen of een gedicht voorlezen. Het zijn slechts een paar voorbeelden van de inbreng van nabestaanden. Wij vinden deze ontwikkeling mooi en werken er graag aan mee. Zo wordt elke begrafenis of crematie een ‘eigen’ uitvaart. Iets dat helemaal past bij degene die is overleden.Een voorbeeld om deze trend te illustreren is de uitvaart van mijnheer Blom. Hij was jarenlang chauffeur  op  een bijzonder type vrachtwagen. Zo’n truck was nog steeds in het bezit  van zijn broer. Bij leven  hebben zij  besproken dat, mocht hem iets  overkomen, zijn broer de laatste rit met de bewuste  vrachtwagen zou rijden.  En zo is het gebeurd. Wat was dat mooi en indrukwekkend! En wat een eer  voor de broer van mijnheer  Blom om dit voor hem te mogen doen.Met dit voorbeeld willen wij meegeven: heeft u bijzondere wensen, wilt u graag iets speciaals toevoegen aan de uitvaart, laat het weten! Wanneer iets praktisch niet haalbaar is, zullen wij dat eerlijk zeggen. Maar de meeste wensen kunnen een plek krijgen bij de uitvaart. Gewoon, omdat het kan!
instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com
instagram volgers kopen -
grandbetting.pro
-
betvolee.com